Kérdése van? Hívjon minket! +3694327496

Szervíz

Szerviz a legmagasabb fokon


A kertészeti, erdészeti és mezőgazdasági kisgép szerviz szolgáltatás olyan szakemberek által nyújtott szolgáltatás, amelynek célja a benzinmotoros kisgépek, mint például a fűnyírók, a kapálógépek, a pertmezetők, a fűkaszák, a fűnyírótraktorok és a láncfűrészek karbantartása, javítása. Ezek a szolgáltatások magukban foglalhatják a gépek diagnosztizálását, motor- és alkatrészcsereket, olajcserét, valamint a gépek általános karbantartását. A kisgép szerviz szakemberei általában tapasztaltak és képzettek a különböző géptípusokhoz, és rendelkeznek a szükséges eszközökkel és alkatrészekkel a szolgáltatások ellátásához. A  szervizünk segítséget nyújt abban, hogy gépek hatékonyan működjenek, minimalizálva ezzel a leállási időt és növelve a termelékenységet.

Konzultáció és diagnózis:

Az ügyfél felveszi a kapcsolatot a szervizzel. A telefonon történt tájékoztatás után az ügyfél behozza a szakszervízbe a hibás benzinmotoros kisgépét. Majd a helyszíni megbeszélés során megpróbálják pontosan azonosítani a probléma okát és szükség esetén tájékoztatást adnak a szervizelési lehetőségekről.


Hibafeltárás készítése:

Amikor a kisgép felkerül a munkapadra a szervizszakember megállapítja a hiba okát, összeállítja a szükséges alkatrészek listáját vagyis hibafeltárást készít. Ez tartalmazza a szükséges alkatrészek listáját, a munka várható időtartamát és a költségeket.


Karbantartás és javítás:

A szervizelés során a szakember elvégzi a szükséges karbantartási és javítási munkálatokat a kisgépen. Ez magában foglalhatja az alkatrészcserét, motorbeállítást, olajcserét, vezérlőelemek ellenőrzését és egyéb szükséges intézkedéseket a gép működésének helyreállításához.


Tesztelés és minőségellenőrzés:

Miután a szervizelés befejeződött, a szakember teszteli a gépet annak érdekében, hogy megbizonyosodjon a helyreállított működésről. Ezután a gépet átvizsgálják, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden megfelel a minőségi szabványoknak, és hogy biztonságosan használható-e.


Ügyfél tájékoztatása és tanácsadás:

A szerviz befejezése után a szakember kipróbált állapotban átadja az ügyfélnek a gépet és tájékoztatja arról, hogy milyen munkálatokat végeztek el rajta, valamint ad tanácsokat a további karbantartási és használati útmutatásokról.